July 17, 2012

?

Posted in Uncategorized at 3:45 pm by licuriciidantelati


                                             205252_362567393817105_958723209_n_large Se spune că ceea ce nu te doboară , te face mai puternic.Totuși , e atât de greu să fii ,,puternic” după ce ai fost doborât ,nu?

    Eu stau și mă gândesc de ce suntem cu toți aici.Pentru? Nimeni nu poate știi.Oh , ba da,există o ,,persoană”..Dumnezeu . Este greu să crezi că dacă oamenii te consideră NORMAL , nu ai de ce să fii trist.Oamenii se nasc orbi,fără mâini,fără picioare , și , totuși , se plâng mai tare cei ,, normali  ” ,să le spun așa.Poate pentru că ,cu toții ,indiferent de micile erori ale vieții , luptăm ani întregi,o viață pentru a ne îndeplini câteva sau mai multe dorințe  vulnerabile care , pur și simplu,ne caracterizează.

    Și lumea începe să te judece.Dacă vrei bani , ești hapsân.Dacă vrei frumusețe , ești ușuratică.Dacă vrei note mari , ești trântor .Chiar dacă nimănui nu ar trebuii să le pese de aceste comentarii prezente în viața noastră , pentru că ,plata noastră va fi , după cum bine știm , pe lumea cealaltă , la urma urmei , oamenii se ,,agită” degeaba.Vor primii doar ceea pentru care au muncit cu adevărat,vor avea lucrurile pe care le merită ,iar cei care vor face rău , nu este nevoie să fie pedepsiți de alții oameni,ci pur și simplu , de Cel de sus.În fond , atunci când îți minți mama că ți-ai  făcut temele , nu ești băgat la închisoare.

   Nici nu cred că toți au avut dispoziția necesară să citească tot , poate pe unii i-am oripilat încă de la primele rânduri , dar pe mine nu mă oripilează deloc ceea ce scriu , nu pentru că aș face-o prea bine,ci ,pur și simplu,vreau ca cel puțin persoana cu care împart acest blog să mă înțeleagă prin rândurile ăstea ciudate. 

Și , am să studiez limba chineză!!! Love you , darlings .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s